Over mijn werk

Professioneel

Al zou je het met de naam XL Producties misschien niet verwachten werk ik alleen, zonder personeel. Zonder personeel inderdaad, maar wel met een groot, door alle jaren heen, opgebouwd netwerk aan cameramensen, vormgevers, animators, noem de disciplines maar op. Er is daarom maar weinig dat ik niet met u zou durven aangaan.

Laten we eens kennismaken en leg mij uw vraag voor. Samen smeden we een plan. We maken goede afspraken over het gewenste resultaat, budget en de termijn voor oplevering. Maar ook daarna houden we contact. Voor een verse update van uw video bijvoorbeeld, wel zo gemakkelijk.

Ik lever mijn diensten onder deze algemene voorwaarden.

Vrijwillig

Naast mijn werk voel ik me erg betrokken met mijn leefomgeving. Met ‘Op Drift’ in Esch organiseren we betekenisvolle evenementen. Het openluchtconcert op een drijvend podium op de Essche Stroom, de openluchtbioscoop en de indrukwekkende vieringen op 4 en 5 mei konden  rekenen op een geweldige respons in Esch.

Januari 2021 verhuist Esch van de gemeente Haaren naar Boxtel. Ook daarvoor staan al festiviteiten op stapel. Met video volg ik het proces van de herindeling en informeer ik de betrokken bewoners.